Неділя, 06.10.2024, 11:16
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2016 » Травень » 17 » Семінар завучів
    09:45
    Семінар завучів

    Семінар завучів у Павловичівській  ЗОШ І-ІІІ ст.

    8 квітня 2016р.  у Павловичівський загальноосвітній школі I-III ст. під керівництвом Дерефінки Наталії Зіновіївни, заступника директора з навчально-виховної роботи відбувся семінар заступників з виховної роботи шкіл району на тему: «Національно-патріотичне виховання школярів засобами інтегрованої освітньої діяльності». Педагогічний колектив і учні школи презентували з власного досвіду  проектну роботу з даної тематики.

    Досвідом роботи з родинного виховання ділилися Кобилецька Наталія Іванівна, класний керівник 6 класу, та Нирода Людмила Володимирівна, класний керівник 8 класу. Зацікавив всіх виступ класного керівника 8 класу Нироди Людмили Володимирівни та учня  класу Люби Назара. Назар розповідав про традиції своєї сім’ї, про те як цікаво вони проводять своє дозвілля, демонстрував фотографії з сімейного архіву. Та найбільше всіх вразило те, що сім’я Назара дослідила свій рід аж до 6 покоління.

    Гості дізнались про історію Павлович та місцевої школи, яка розпочала свою роботу за офіційними даними ще 1832р. Про це розповідала Шигоріна Діана учениця 10 класу.

    Особливості та різноманітність української вишивки місцевих майстринь презентувала учениця 6 класу Мазурук Анна та керівник проекту Поліщук Наталія Юріївна, учитель української мови та літератури.

    Про екологічну роботу школи розповідала учениця 11 класу Шишко Аліна. З її презентації можна було зрозуміти, що діти зацікавлені у тому, щоб довкілля було чистим.  Виступила президент шкільної держави «Юність» Гальчун Наталії. Присутні були ознайомлені з роботою учнівського самоврядування. Президент розповіла, що є  метою кожного міністерства та які обов’язки виконують міністри.

     Емоційною була патріотична лінійка «Мені болить моя країна». Учні школи вшанували пам’ять  Небесної Сотні. Ми всі повинні знати і ніколи не забувати героїв, які відали свої життя. про це. По закінченні сеінарц заступники директорів шкіл обмінювались враженнями від побаченого та почутого. 

             Гальчун Наталія,

    Президент шкільної держави «Юність»

    Павловичівської ЗОШ І-ІІІ ст.

    Переглядів: 480 | Додав: DNZ | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar